NE MOŽE DA SE POMIRI: Rada Manojlović se tužnim sastavom oprostila od mlade misice Dijane Milojković

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA SE POMIRI: Rada Manojlović se tužnim sastavom oprostila od mlade misice Dijane Milojković

Tako mlada...

Danas je u 33. godini života preminula misica Dijana Milojković nakon borbe sa opakom bolešću.

Dijana je hrabro istupila i javno pričala o kanceru sa kojim se suočila, te na taj način dala snagu svima koji imaju sličan problem. Ipak, epilog je na kraju bio tragičan.

🖤✔️

Објава коју дели DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) дана 11. Мар 2019. у 5:11 PDT

Pevačica Rada Manojlović oprostila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na svom Instagarm profilu od Milojkovićeve sa tužnom porukom.

Nema vise sta ni da se kaze... Ova vest je toliko neverovatna i tragicna da kida srce i mozak, ostavlja u neverici... Tesko je cak i da se napise, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Cast mi je sto sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu rec, a od tebe se samo tako nesto i moglo cuti ❤️ Hvala ti sto si mojoj sestri @_marija_manojlovic_ i meni pruzila iskreno prijateljstvo, zelela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo zivot 😭 Hvala ti sto sam bila u tvojoj blizini, videla uzivo tvoju nestvarnu lepotu, oci, osmeh, uzivala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strasnu muku i borbu koju si u sebi prozivljavala ❤️Zauvek cu ti se diviti i misliti o tebi, ti si nas istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija... Pocivaj u miru, najlepsa Dijana 😭😭😭❤️❤️❤️ Porodici najdublje saucesce 😞

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) дана 22. Јул 2019. у 1:12 PDT

- Nema više šta ni da se kaže... Ova vest je toliko neverovatna i tragična da kida srce i mozak, ostavlja u neverici... Teško je čak i da se napiše, a kamoli da se prihvati najgora i najcrnja istina... Čast mi je što sam te poznavala, divila sam ti se i divim ti se na svemu! Hvala ti za svaki savet, za svaki osmeh, za svaku lepu reč, a od tebe se samo tako nešto i moglo čuti. Hvala ti što si mojoj sestri i meni pružila iskreno prijateljstvo, želela nam sve najbolje i uvek bila tu za nas, kao da se znamo ceo život. Hvala ti što sam bila u tvojoj blizini, videla uživo tvoju nestvarnu lepotu, oči, osmeh, uživala u tvojoj dobroti i pozitivnoj enegriji kojom si plenila, bez obzira na strašnu muku i borbu koju si u sebi proživljavala. Zauvek ću ti se diviti i misliti o tebi, ti si naš istinski heroj i idol. Stvarno ne mogu da se pomirim, ovo je prava tragedija... Počivaj u miru, najlepša Dijana. Porodici najdublje saučešće - napisala je Manojlovićeva dugi sastav koji pokazuje koliko ju je potresla vest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.