NE MOŽE DA PREŽALI! Mina Vrbaški slomljenog srca se  OGLASILA Kada ovoliko volim pogrešne...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

NE MOŽE DA PREŽALI! Mina Vrbaški slomljenog srca se OGLASILA "Kada ovoliko volim pogrešne..."

Au... Mina Vrbaški nikako da preboli Mensura? Evo koju mu je poruku posvetila! (FOTO)

Nakon što je u suzama grcala tokom lajva koji je držala na društvenoj mreži Instagram i obećavala rat svom bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću, insinuirajući da joj je uradio nešto nažao, bivša zadrugarka Mina Vrbaški sada se ponovo oglasila na Instagramu.

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Sep 27, 2020 at 11:43am PDT

Ona je ovog puta istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uprkos svemu još voli Ajdarpašića, a reklo bi se da se ipak pokajala, nakon što mu je uputila pretnje.

- Mogu ja da oprostim! Tačnije, da otpustim potrebu da nekoga kaznim i povredim! Ali kako da zaboravim?! I pitam se kada ovoliko volim pogrešne... Kako bih tek volela one prave?! - napisala je Mina na storiju na Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.