NE MOŽE DA KONTROLIŠE EMOCIJE! Sloba progovorio o KRAJU ljubavi sa Kijom - JAKE uspomene, ne želi RAZVOD?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA KONTROLIŠE EMOCIJE! Sloba progovorio o KRAJU ljubavi sa Kijom - JAKE uspomene, ne želi RAZVOD?!

Samo lepog se seća...

Bivši učesnici "Zadruge", supružnici Sloba Radanović i Kija Kockar, nedavno su potpisali papire za razvod.

Ceo Balkan bruji o tome i svi iščekuju šta će se do kraja desiti, s obzirom da se ceo proces dugo odugovlači.

Radanović je svoju i dalje zakonitu suprugu podržao pre nekoliko dana na nastupu u Budvi, a sada je prokomentarisao njenu pevačku karijeru i prvu pesmu:

- Ona je za jedan dan ili za sedam sati, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znam, zaradila milion. Drago mi je zbog toga. To je njen prvenac i ja sam joj čestitao na tome. Drago mi je i nadam se da će joj sve poći u životu kao što je ta pesma - izjavio je pevač, a potom nastavio priču o razvodu i papirima...

Објава коју дели SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) дана 24. Јул 2018. у 2:41 PDT

- Normalno, prolaze ti kroz glavu neke uspomene vaše koje ste imali tih pet godina, lepe stvari i ružne. Na kraju ostanu samo lepe, te ružne i zaboraviš. Ali mislili smo i jedno i drugo da je to najbolje, tako smo se i dogovorili i sad čekamo tu dalju proceduru - objasnio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.