NE MOŽE DA JOJ ODOLI - Kristijan i Kristina UHVAĆENI U ŠTEKU! On samo u DONJEM VEŠU, evo šta joj je RADIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 16:42

NE MOŽE DA JOJ ODOLI - Kristijan i Kristina UHVAĆENI U ŠTEKU! On samo u DONJEM VEŠU, evo šta joj je RADIO

I dalje ne priznaju...

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su sinoć u emisiji "Pitanja novinara" bili tema i odgovarali su na pitanja koja se tiču njihovog odnosa.

Kako oboje tvrde, oni se samo blisko druže, ali da nijedna emocija ne postoji među njima, kao i ništa više od prijatlejstkog odnosa.

Danas su oni nastavili svoje druženje, iako su "provaljeni" da su išli u tajni štek, koji je, kako su rekli, provaljen, jer nisu videli sigurnosne kamere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kristijan je bio u donjem vešu, a oni su se u svom novom "šteku" između vrata rvali i bacali, pa i grlili, te su gledaoce začudile tolike akrobacije, za nekog ko tvrdi da je samo prijatelj.

Da podsetimo, juče se dogodila i prva vrela akcija oženjenog Kristijana i Kristine u jednom od njihovih štekova, ali oni i dalje ne priznaju se*s, kao ni emocije. Međutim, jasno je da se ne radi samo o prijateljstvom i da je pitanje momenta kad će uploviti u vezu.

- Mogu da joj podignem taj nerv. Samo krenem da je prozivam kako je zaljubljena u mene, odmah se naljuti - rekao je Kristijan.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.