NE MOŽE DA JE PREBOLI: Bivši dečko voditeljke objavio njihove POSLEDNJE PORUKE pre nego je PRONAĐENA MRTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA JE PREBOLI: Bivši dečko voditeljke objavio njihove POSLEDNJE PORUKE pre nego je PRONAĐENA MRTVA

Tuga koja ne prestaje.

Deni Saprijani, bivši dečko voditeljke Karolin Flek koja je oduzela sebi život, objavio je poslednje poruke koje su razmenili pre njene smrti.

- Hej, crna tačkice. Ok sam, kako si ti? - napisala mu je voditeljka, na šta je on odgovorio:

- Izgledaš prekrasno na fotografiji. Dobro sam. Navigiram kroz industriju koja mi nikad nije odgovarala. Ali... Još uvek sam super. Zašto si ti samo ok? Želim da se smeješ - napisao je poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ragbista.

- Pa imam suđenje uskoro - odgovorila je voditeljka kratko.

Ragbista se o njenoj smrti oglasio na Instagramu, na kojem je i objavio screenshot poruka i dodao da će se na neko vreme povući s društvenih mreža jer tuguje zbog gubitka bivše devojke. U opisu uz screenshot poruka objasnio je da ga je voditeljke zvala "crna tačkica" zbog njegove profilne fotografije na WhatsAppu.

A post shared by Optimum Sports Media (@optimum.sports) on Dec 14, 2019 at 12:23am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.