NE MOŽE DA DOPRE DO NJEGA! Fran OPLEO po Tari, Nenad našao OPRAVDANJE za svaki njen POSTUPAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 01:04

NE MOŽE DA DOPRE DO NJEGA! Fran OPLEO po Tari, Nenad našao OPRAVDANJE za svaki njen POSTUPAK! (VIDEO)

Ne smiruju se!

Nenad Aleksić Ša i Fran Pujas u emisiji "Narod pita" odgovaraju na mnoga pitanja i ona lepa, ali i ona manje lepa, a voditeljka emisije Ivana Šopić, ovog puta je imala pitanje za Pujasa.

- Paulu je pogodilo što je Tara njoj u tajnosti rekla da se ložiš na nju - rekla je voditeljka Ivana Šopić.

- Ona je to namerno uradila, Tara mene ne voli. Kako bi ti reagovao da sam ja kao tvoj prijatelj dolazio i govorio da je ona zaljubljena u mene? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pitao je Pujas.

- Ona se prva našla uz tebe, a ti si joj okrenuo leđa. Šta očekuješ? - rekao je reper.

- Okrenuo sam joj leđa kad je pričala da sam zaljubljen u nju - odgovorio je Fran.

- Paula je znala neka tajne za naš odnos. Paula je govorila da će javno da iznese, nikada nije, ali bila je ucena - rekao je Ša.

- Tara je nju zaj*bala, onda je tek Paula to rekla. Vi ste nas upleli u tu priču, izvrtela je i Paulu i mene i kako ja onda mogu imati dobro mišljenje? Nikada nije javno pljuvala, ali je petljala, govorila Fran je zaljubljen u mene i radila je splketke. Znam tačno koji je plan bio, da prebacite oriču, Paulu ste zaj*bali da je zaljubljena u tebe, a ja u Taru. One je u pušionici rekla da misli da je Paula zaljubljena u njega, ukanalila je Paulu da sebe izvuče, a onda kad smoi bili u vezi govorila je da sam zaljubljen u nju nastavio je Fran.

Odmah po završetku rasprave, usledilo je telefosko uključenje i javila se gledateljka koja se obratiola reperu.

- Nenade, ne želim sa tobom da razgovaram. Pozdrav za Ivanu i Frana, a ti ofarbani uličaru, malo pre sma slušala kada kaže da nema potrebe da se obrati Ivani, a kako je Tara imala potrebe da priča sa bivšim verenikom. Kako te nije sramote? - pitala je gledateljka.

- Da li je moj žćivot moja star? Ja ne znam zašto vas to dotiče - ubacio se Ša.

- Onda gledaj u Taru tako zaslepljen. Ostavi taj telefon i budi kulturniji - rekla je ona.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.