Izvor: Scandal.rs, 03.Apr.2020, 19:40

NE MOGU VIŠE: Luna Đogani drhtavim glasom progovorila o svađama sa majkom i dečkom

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA: Đorđe David: „Bolnica je puna POZNATIH, ovo je pakao!“

– Ok sam, bilo je i boljih dana, ali neću da kukam. Marko i ja nismo nikako, ne pričamo, u svađi smo, ne komuniciramo uopšte. Nije me ispoštovao, razumem da je neko isprovociran, ali u svađi sa mojom majkom preteruje, treba da iskulira zbog mene. On nema to u sebi, ja sam zbog njega spremna na sve, on nije, tako da jednostavno ne vidim drugo rešenje. Razgovarala sam 100 puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa njim, ne može da se iskulira. Meni je to bolno i odvratno, da slušam njihov sukob koji nema kraja. Oni osećaju netrpeljivost jedno prema drugom. Ne vidim rešenje, niti imam snage i volje da utičem niti da pokušavam. Sve što sam mogla da uradim, uradila sam. Ne razgovaramo, nije se potrudio ni da ispravi to, odgovara mu tako. Ja sam na njega ljuta. On je kao da se ništa nije desilo. Rekla sam mu da sam ljuta i on je rekao: „Budi ljuta“ i okrenuo se. Od tada nismo progovorili – rekla je Luna, a onda prokomentarisala svoj odnos sa majkom Anabelom Atijas.

PROČITAJTE JOŠ: Edis Fetić sramnim govorom poziva na ubistvo gej populacije! Za svaku osudu!

PROČITAJTE JOŠ: Dušica Jakovljević UHVAĆENA NA DELU sa njim – Ovo je njen dečko (VIDEO)

– I ona se isto naljutila što sam joj ja zamerila jednu rečenicu. Ona je pitala šta sam joj ja uradila, ja sam joj rekla šta mi je zasmetalo, da nije trebalo da kaže. Ona zaboravlja činjenicu da sa Markom ne pričam, tati kažem sve, nek se ljuti i ona. Ja sam razapeta na tri strane. Svaki dan moram da peglam, da se izvinjavam nekome, ne mogu više, ne interesuje me, ne mogu da se bakćem sa tim.

I forgive but don’t forget. To everyone who screwed me ,thanks for the lessons you have taught me! #lunadjo ❄️ new colour hair and extensions @masahairstudiokristal

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 6, 2020 at 6:04am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.