NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM: Dalila OSULA paljbu po zadrugarima, a onda se dotakla i VRADŽBINA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM: Dalila OSULA paljbu po zadrugarima, a onda se dotakla i VRADŽBINA! (VIDEO)

Svega joj je preko glave!

U ranim jutarnjim satima Dalila Dragojević pričala je sa suprugom Dejanom Dragojevićem o razgovorima koji je vodila sa Sanijem Ibraimovim. Naime, zadrugarka je pričala o vradžbinama Dejanu, a sve vreme je bila isfrustrirana zbog smeha koji su proizvodili njeni cimeri, jer su vodili zanimljive razgovore.

- Pričao je kako je on zaštićen od vradžibina, pa sam mu ja i pričala kako to postoji i da postoji lečenje od svega toga. Ja ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko mogu da izdržim, znaš li ti šta su radili u izolaciji... Previše dečurlije, meni ovo mozak ispira, majke mi, ti ovde živiš za 80% budala - pričala je Dalila.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.