NE MOGU NIŠTA DA UČINIM... Anabela otkrila da li će se opet UDATI za Andreja i šta to NE VOLI kod sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 18:21

"NE MOGU NIŠTA DA UČINIM..." Anabela otkrila da li će se opet UDATI za Andreja i šta to NE VOLI kod sebe

"Isti je osećaj."

Anabela Atijas, nekadašnja članica grupe Fanki Dži i majka Lune Đogani, gostovaće sutra u emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković.

Anabela je priznala koji deo tela ne voli na sebi i zašto ne želi ponovo da se uda za Andreja, svog bivšeg muža i trenutnog partnera.

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Građena sam tako da sam uvek imala stomak. Ni dan-danas ga nisam prihvatila, ali ne mogu ništa da učinim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po tom pitanju. Imam ga i kad sam najmršavija, prosto ga imam, nekako mi tako creva idu napred - požalila se Anabela u emisiji.

Ona je priznala da ne planira ponovo da se uda za Andreja, od kog se zvanično razvela u januaru prošle godine, iako su se pomirili i ponovo su zajedno.

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako... Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji - rekla je Atijasova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANABELA STIŽE NA PINK! Iz produkcije najavljeno, ona POTVRDILA - ponovo pred KAMERAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 11:11

Ima šta da kaže!..Pevačica i bivša zadrugarka Anabela Atijas najavila je da će gostovati na Pinku...Naime, ona se odazvala na poziv Sanje Marinković i biće gost u njenoj emisiji "Magazin in"...Sa Pinka su već pustili najavu, a Atijasova je podelila to na svoj profil i saopštila pratiocima da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.