NE MOGU DA ŽIVIM... Janjuš se JAVNO obratio PORODICI I PRIJATELJIMA - moli ih za POMOĆ! HITNA reakcija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 20:53

"NE MOGU DA ŽIVIM..." Janjuš se JAVNO obratio PORODICI I PRIJATELJIMA - moli ih za POMOĆ! HITNA reakcija!

Ima dugaćku listu zahteva.

Marko Janjušević Janjuš seo je za crni sto, pa se obratio svojoj prodici, prijateljima i podršci i pročitao im podužu listu želja za novogodišnje poklone. On ih je zamolio za pomoć i da mu ovo sve omoguće.

- Pošaljite mi slatkinše, svi znaju da ne mogu da živim bez toga. Mogu još jedne patike, imam 20 pari, može dva džempera, braon pantalone i farmerke. Dota slatkiša, bez slatkiša ne mogu da živim. Košulje, kako mi trebaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je u suštiti to... Neke trenerke, baš mi se sviđaju. Ko bude imao priliku da mi pošalje, značilo bi mi. Nadam se da ne gledate idiota kao prošle godine, promenio sam se, ali možda neće trajati dugo. Otprilike sam vam rekao šta mi treba za Novu godinu, vaše malo meni mnogo znači - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.