NE MOGU DA SE UZDRŽE! Luna i Sloba OPET završili u kupatilu, pao i... UHHH! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOGU DA SE UZDRŽE! Luna i Sloba OPET završili u kupatilu, pao i... UHHH! (VIDEO)

Potpuno su razuzdani!

Sloba Radanović i Luna Đogani i dalje privlače ogromnu pažnju u Zadruzi. Govore da između njih nema ništa, međutim, onda to očas posla demantuju onim što rade.

JECAJI ODJEKUJU IMANJEM! Učesnici Zadruge umrla ćerka - Joj,tako mlada! Što sam uopšte ušla u rijaliti

Njih dvoje su sad završili u kupatilu, a akcija je bila - poprilično zanimljiva...

KAKVE REČI: Luna pokušala da ISPROVOCIRA Slobu pa potkačila njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženu (VIDEO)

Ona je rešila da opere neke svoje stvari, ali i Slobine, a on joj je pravio društvo. Njih dvoje su pričali i povremeno gledali napolje, ne bi li primetili da li ih neko posmatra.

U jednom trenutku kamera nije mogla da ih snimi. Bubice su, međutim, bile uključene, pa se čuo zvuk koji je delovao kao da su se poljubili. Zatim su nastavili da se ponašaju kao da se ništa nije desilo...

Da li će njih dvoje "priznati" ovaj poljubac - ostaje da vidimo. Pogledajte snimak:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekskluzivno! Sloba napravio ženi dete, a u Zadruzi se ne odvaja od Lune!

Izvor: Svet, 29.Sep.2017

Sloba Radanović ni ne sluti kakve srećne vesti ima njegova supruga Kristina. Naime, zgodna stjuardesa je, kako Svet saznaje, u drugom stanju. Ona je vest da je već drugi mesec trudnoće saznala tek prošle nedelje, a kako bi mirno održala trudnoću trudi se da što manje prati rijaliti. Kako će...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.