NE MOGU DA PRIČAM O TOME! Oglasila se Goca Božinovska nakon navoda da je u pregovorima sa produkcijom Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 07:07

"NE MOGU DA PRIČAM O TOME!" Oglasila se Goca Božinovska nakon navoda da je u pregovorima sa produkcijom "Zadruge"

Ekskluzivno za portal Srbija Danas progovorila o ulasku u rijaliti!

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, najavio je da uskoro kreće sedma sezona rijaliti programa "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita". Nagradni fond je nikad veći u istoriji rijalitija.

Prvo mesto će otići kući bogatije za čak 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50.000 evra.

Produkcija već uveliko bira ko će se takmičiti u narednoj sezoni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svako ima prilike da se prijavi na kasting, a samo odabrani će se boriti za prvo mesto.

Veliki šef pregovara sa rijaliti zvezdama i popularnim pevačima o učešću u sedmoj sezoni. U domaćim medijima se pojavio spisak poznatih ličnosti koje će se potencijalno naći u Beloj kući od septembra. Među njima se navodi i pevačica Goca Božinovska. 

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Gocu, kako bismo iz prve ruke saznali da li je to istina. Pevačica je bila iznenađena našim pitanjem da li ulazi u "Zadrugu".

- Ne, ne, to nije istina - rekla je Goca, a nas je zanimalo da li je uopšte razmišljala o ulasku u rijaliti ukoliko dobije neku dobru ponudu:

- Nisam ni razmišljala o tome. Ne mogu sada da pričam o tome, nemam pojma - iskreno je rekla Goca za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.