NE MOGU DA PREĐEM PREKO TVOJIH BIVŠIH! Car i Aleks o LJUBAVI - Filip joj prebacio odnos sa Janjušem

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 09:21

"NE MOGU DA PREĐEM PREKO TVOJIH BIVŠIH!" Car i Aleks o LJUBAVI - Filip joj prebacio odnos sa Janjušem

Prisetili su se kako im je nekada bilo!

Filip Car i Aleksandra Nikolić nekada do ušiju zaljubljen par, razgovarao je o svom odnosu, nakon što se Filip posvađao sa Majom Marinković.

- Meni bude krivo kada tebe vidim takvog - izustila je Aleks.

- Znam, ali ja sam sam kriv, nema meni pomoći. Imam problem sa bolesnicom, a ona me gazi. E neće me gaziti, nisu me gazile ozbiljne glave, a ne ona. Meni nije to to, ja ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pomirim sa njom, pravim sebi problem, a meni to nije to - žustro je odgovorio Car i ušao u polemiku.

- Ja ne znam kako ćeš ti izdržati narednih pet meseci - dodala je Aleks.

- Jesam li ja tebi problem - upitao je Car.

- Nisi, ja sam problem, sama sebi - odgovorila je Aleks.

- I ja sam problem sam sebi, zbog tebe, a i ti si problem sebi, zbog mene. Ne mogu da pređem preko tvojih bivših odnosa i tvog foliranja, a opet nisam trebao da uđem u ovaj odnos. Trebalo je da ostanem sa tobom pa makar se svađali oko svega - nadovezao se Car.

- Ja sam konstatno sumnjiv u odnosu sa tobom. Nemam mira, meni stvari iz tvojih prošlih odnosa nisu jasne. Meni se mozak vrti trista u sat - nastavio je Car.

- Ti meni tražiš grešku u svemu, ja ne mogu da se foliram dok spavam sa nekim - rekla je Aleks.

- Ma da, a ono sa Janjušem, spavali u hotelu nakon venčanja - dodao je Car.

- Pa to je bio zadatak, mi smo se družili, a ti ako si sumnjao u moje emocije prema tebi, ti si bolestan - govorila je Aleks.

- Ti na mene gledaš posebnije nego na druge, ali ja uvek sumnjam u tebe, jer ti pookušavaš svoju foliražu da prebacis na mene - rekao je Car.

Dtealjnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.