NE MOGU DA MU ODOLIM! Aleksandra otkrila ŠTA joj je Car radio ispod pokrivača Srećan je pored mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 21:08

"NE MOGU DA MU ODOLIM!" Aleksandra otkrila ŠTA joj je Car radio ispod pokrivača "Srećan je pored mene"

Ovo su detalji!

Nakon što se ponovo potegla priča o emocijama Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, zadrugarka je otvorila dušu Miljani Kulić i priznala joj sve šta oseća.

- Evidentno sam priznala da ga volim, iako ja govorim "Ne, ne, ne", ali pukla me je neka emocija, poljubili smo se, nije bilo s*ksa, rekla bih ti. Ja u nekim trenucima ne mogu da mu odolim, kontrolisala sam se, ali ja sam srećna kada provodim vreme sa njim, on je isto srećan pored mene, to se vidi, ali on ne može da pređe preko nekih stvari - tvrdila je Aleksandra, a onda objasnila Miljani da ju je Car hvatao za zadnjicu.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.