NE MOGU BEZ KAMERA! Luna i Marko će OVO raditi posle rijalitija - Nije prošlo bez ljubljenja STOPALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 23:24

NE MOGU BEZ KAMERA! Luna i Marko će OVO raditi posle rijalitija - Nije prošlo bez ljubljenja STOPALA

Obradovali fanove!

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u ljubavi i na osnovu fotografija koje objavljuju deluje da nikada nisu bili zaljubljeniji.

Boravkom u Zadruzi stekli su mnogo fanova, a s obzirom da se sada ne pojavljuju toliko često na TV-u, fanovi bi želeli da znaju šta se dešava u njihovom životu. Ovaj zaljubljeni par je rešio da snima video klipove i da ih kači na Jutjub kako bi pružili obožavaocima bar delić njihovog života.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su objavili prvi klip u kom najavljuju da će snimati razne izazove, odgovarati na zanimljiva pitanja, kao i daleke destinacije na kojima budu boravili.

- Za razliku od pitanja u "Zadruzi", biraćemo samo ona koja potiču od naše podrške i nešto što je zanimljivo - objasnio je Miljković.

Luna je potom uzela Markovo stopalo u ruke i šalila se da će ga poljubiti.

Pogledajte šta su još poručili:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.