NE MENJAJU SE BIFTECI KOBASICAMA! Anja progovorila o odnosu Kristijana i Kristine, iznela sve detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 07:41

"NE MENJAJU SE BIFTECI KOBASICAMA!" Anja progovorila o odnosu Kristijana i Kristine, iznela sve detalje!

"Dobila sam informaciju..."

Sinoć, pre negošto jeusledilo izbacivanje, pojedini zadrugari su išli u šiša bar i pričala sa Milanom Miloševićem. Jedan od njegovih sinoćnih sagovornika bila je i Anja Todorović.

Anja je u razgovoru sa Milanom priala o onome što jeprimetila da se dešava između Kristijana Golubovića i Kristine Spalević.

- Nisam htela kod drveta sve da kažem. U utorak posle žurke je nastala svađica i nastavila se i u sredu ujutru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dobila sam informaciju kako je Kristina gurnula kukom Cveleta i a sam pomislila da mu se možda nabacivala. Ona je rekla kako ne bi ona njega nikad. I pitala me je da li znam sa kim je bila celo veče i da li mi to nešto govori, a bila je sa Kristijanom. Pitala je koje je Cvele godište i rekla da joj nije ni na mapi, indirektno se moglo zaključiti da voli starije. To je ona meni htela da skrene pažnju. Pokazala mi je očima pre neki dan na Kristijana. Ona je meni na neki način priznala da ima neke emocije prema njemu - ispričala je Anja.

- A on prema njoj? - pitao je Milan.

- Dan pre toga smo pitali Kristijana da li misli da je ona odlepila za njim, a on je rekao nešto u fazonu da ide ka tome. Ne verujem da se ona svidela njemu. Nemoguće mi je to. Gledam ga kroz rijaliti kao uzornog građanina, čoveka i  muža. Gledamo ga svi kao idola. Kad bi krenuo da gaji emocije prema nekoj devojci sve ono što priča palo bi u vodu. Sa njene strane emocija ima. Ja se nadam da se neće ništa desiti između njih - rekla je Anja.

- Da li ti ona deluje kao neko ko bi mogao da rasturi nečiji brak? - pitao je Milošević Anju.

- Kao što je Kristijan rekao pre neki dan, ne menjaju se bifteci kobasicama. Neverovatno mi je da se on toliko prisno druži sa njom - izjavila je Todorovićeva.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.