Izvor: Scandal.rs, 14.Jan.2020, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MARE ZA KAZNU: Dalila i Dejan uživaju u slobodi ZA SVE PARE! Pobegli iz Zadruge, pa se RASIPAJU napolju! (FOTO)

Dalila i Dejan Dragojević u subotu su svojevoljno napustili “Zadrugu”. Nakon skandala i svađe sa Miljanom Kulić, Dejan je sa šrafcigerom u ruci zapretio da će se izbosti ukoliko ga ne puste da napusti rijaliti. Kapije su mu se ipak otvorile, a zajedno sa njim otišla je i njegova supruga Dalila. Zbog toga, oni su The post NE MARE ZA KAZNU: Dalila i Dejan uživaju u slobodi ZA SVE PARE! Pobegli iz Zadruge, pa se RASIPAJU napolju! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ISPLIVALI NOVI DOKAZI KRAĐE: Dalila i Dejan OBUKLI zadrugare BUKVALNO od glave do pete! Stvarno su DNO DNA! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Jan.2020, 15:43

Dalila i Dejan Dragojević pre nekoliko dana su samoinicijativno napustili Zadrugu, a potom su isplivali snimci u javnost na kojima se vidi kako pojedini zadrugari kradu njihove lične stvari koje su ostale na imanju u Šimanovcima nakon njihovog odlaska. Sada su objavljeni novi dokazi krađe. Naime,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.