NE LIČI NA SEBE: Milena Ćeranić više ne izgleda ovako! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE LIČI NA SEBE: Milena Ćeranić više ne izgleda ovako! (FOTO)

Fanovi nisu oduševljeni.

Milena Ćeranić oduvek je imala prepoznatljivu frizuru, bez većih promena, međutim, izgleda da je pevačici stari “look” dosadio, pa se odlučila na drastičan korak.

Naime, Milena je ukovrdžala svoju dugu, ravnu kosu i sada ima afro loknice, a novi izgled baš se i nije dopao njenim obožavaocima.

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Nov 1, 2016 at 5:01am PDT

“Ne ličiš na sebe”, “nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više”, “duga ravna kosa je tvoj zaštitni znak”, “ne izgledaš lepše, naprotiv”, “kao da te udarila trofazna struja”…samo su neki od komentara koje je Milena dobila, uz komplimente koji su bili u manjini, a vi sami procenite.

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on May 23, 2017 at 1:03pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.