NE JEDEM PRASETINU, JA SAM MUSLIMAN! Dejan Dragojević jednom za svagda dao svima do znanja da je njegova vera Islam

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 21:19

"NE JEDEM PRASETINU, JA SAM MUSLIMAN!" Dejan Dragojević jednom za svagda dao svima do znanja da je njegova vera Islam

Sada je svima jasno!

Dejan Dragojević pobednik pete sezone rijalitija Zadruga, vratio se iz Saudijske Arabije gde je proveo svoj četvrti Ramazan i konačno priznao da je prihvatio Islam kao veru.

Već u prvom obraćanju nakon povratka u Beograd, Dejan je otkrio da nije promenio ime niti će (detaljnije pogledajte OVDE), ali i da se susreo sa stravičnim porukama, osudama, pa i pretnjama smrću (detaljnije pogledajte OVDE).

Dragojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na samom kraju svog obraćanja rekao da mu je najlepši osećaj kada se predstavi svojim imenom, a kao musliman.

- Znači, tačka, kraj, promena imena nije obavezna, mnogo je veći efekat kada se predstavim kao Dejan, pa kada me pitaju "Hoćeš da jedeš?", a ja kažem "Ne, nemogu ja ne jedem to, to je prasetina, svinjetina, ja ne jedem to", pa me pitaju "Što ne jedeš", a ja kažem "Ja sam musliman!", pa kako to Dejan? Tako! - objasnio je Dragojević.

Kako je Dejan govorio o veri pre priznanja Islama pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.