NE ISPUŠTA GA iz ruke - Janjuš zaboravio na kamere, pa se malo zaigrao: U pravi plan ispao njegov POLNI ORGAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 13:13

NE ISPUŠTA GA iz ruke - Janjuš zaboravio na kamere, pa se malo zaigrao: U pravi plan ispao njegov POLNI ORGAN

Marko Janjušević Janjuš izazvao haos na društvenim mrežama!

Marko Janjušević Janjuš prošle sezone u rijalitiju ,,Zadruga 6" imao je velikih problema tokom emisije.

Naime, dok su zadrugari sedeli za stolom, Janjušević je imao problem sa erekcijom polnog organa.

Celu situaciju zabeležile su kamere u Beloj kući, a Janjuš nije mogao da sakrije da mu je bilo i te kako napeto u tim trenucima.

On se mučio sve vreme, pa je rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak počeo i da stimulira polni organ, ali prekrivajući ga takođe drugom šakom.

Nakon toga, Janjuš je nedavno ponovo imao sličnu situaciju, i to uživo u emisiji ,,Pitanja novinara". Naime, Janjuš dok je razgovarao sa predstavnicima sedme sile imao problem sa ponosom, koji je pokušavao da sakrije rukama.

Janjušević se nekoliko puta, dok je pričao o bivšoj supruzi držao za polni organ, kako bi sakrio erekciju koja mu se desila iznenada.

Mnogi su se na društvenim mrežama zapitali zbog čega je Janjušević u ovom trenutku doživeo erekciju, ali možda ga je ponela strast zbog priče sa Aneli Ahmić u koju se upleo.

Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada - rekao je Janjušević, pa progovorio o svojoj tašti.

Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Marko Janjušević Janjuš prošle noći u rijalitiju ,,Elita".

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.