NE GLEDAJ DRUGE MOMKE: Janjušev ZAHTEV upućen Ivani Krunić ZABRINJAVA! Želi je samo za sebe?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE GLEDAJ DRUGE MOMKE: Janjušev ZAHTEV upućen Ivani Krunić ZABRINJAVA! Želi je samo za sebe?! (VIDEO)

Šta se to sa njima dešava?!

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš sve češće provodi vreme sa pevačicom Ivanom Krunić, a u nekoliko navrata je koristio priliku da je posavetuje i odbrani od svih koji su je napadali za stolom.

Tako je ovoga jutra osetio potrebu i da joj pomogne, pa joj ponudio da plati i njeno ulepšavanje u salonu koji se otvara nedeljom. Osim toga, on je sarkastično počeo da je zadirkuje zbog Baneta Čolaka u koga je zaljubljena, a onda joj naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da u toku žurke ne sme da se udalji od njega.

- Hoćeš da ti dam pare za nokte? Obećavam, ti si mi prva na listi čim nešto nakockam. Sediš sa mnom sve vreme, ne gledaš druge momke i to je to. Vidiš da Bane ima drugu devojku, pati za njom. Ali, ako misliš da ćeš moći da ga osvojiš, top. Bane ima lepe crte lica, prava je momčina - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.