NE GLEDA JE VIŠE UOPŠTE KAO ŽENU - Zvezdan besan na Anu: Priča da ima emocije prema meni, pa me maršira!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 16:54

NE GLEDA JE VIŠE UOPŠTE KAO ŽENU - Zvezdan besan na Anu: "Priča da ima emocije prema meni, pa me maršira!"

Ovo ga je baš naljutilo!

Zvezdan Slavnić se danas poverio Zorici Marković u hotelu na Anu Ćurčić.

Kako je rekao, on više uopšte ne gleda Ćurčićevu kao ženu, već kao druga, ali da ga nervira jer priznaje da ima emocije premanjemu, pa okreće priču da on ima emocije prema njoj.

- Nervira me jer ja ništa ne uradim, a ona non stop potencira nešto. je*ote ona bi prva odgovorila, ona digne gu*icu kad joj kažu da se našminkala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Zvezdan.

- Ja samo kažem da se ne nerviraš i da si mnogo go*ana pojeo - rekla je Zorica.

- Ja nju ne diram, ona mene maršira, matira. priča se da ima emociju prema meni pa je kontrirala da ja imam prema njoj. Ona je kod mene kao žena od mene davno otišla, kao drug je tu. Kad sam ja nju marširao kad je ona ustala mene nešto da pita - rekao je Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.