NE DAM TE, LUNA! JA SAM TU KAD KRENU NA TEBE! Gagi Đogani posle velikog loma podržao svoju mezimicu: Sram bilo svakoga ko je OVO POMISLIO! (FOTO)

Izvor: Svet, 20.Apr.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DAM TE, LUNA! JA SAM TU KAD KRENU NA TEBE! Gagi Đogani posle velikog loma podržao svoju mezimicu: Sram bilo svakoga ko je OVO POMISLIO! (FOTO)

Osim brojnih cimera iz rijaliti kuće, gledaoci bili su zatečeni time što Luna Đogani od reči do reči zna kako je tekla svađa između nje i Marka Miljkovića. Dok jedni gotovo sigurni da je blogerka zapamtila sve što je trebalo da kaže, drugi su joj, pak, stali u odbranu te sumnjaju da ona zapravo vuče ogromne traume, pa se zato tako ponaša.
Gagi Đogani odmah je skočio mezimici u odbranu, te joj uputio reči podrške. Denser je oštro osudio sve koji joj misle zlo, pa istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će on uvek biti tu za nju.
“Da li je realno da moja Luna doživljava ovakvu traumu ponovo, ona otvara usta i ponavlja reči u sebi, ima li još nekog da kaže da je ona kriva za bilo šta, sme li neko posle svega da je osudi? Sram bilo svakog ko je pomislio, a kamoli rekao da je ovo gluma, neka se postidi svako za ružnu reč koju joj je uputio i napisao o njoj! Ne dam te, Luna, ja sam tu i onda kada mnogi puste krila i krenu na tebe! Karađorđe i Ljubo, veliko hvala”, napisao je Gagi kraj Lunine fotografije koju je objavio na društvenoj mreži Instagram.
SvetSvet
The post NE DAM TE, LUNA! JA SAM TU KAD KRENU NA TEBE! Gagi Đogani posle velikog loma podržao svoju mezimicu: Sram bilo svakoga ko je OVO POMISLIO! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.