NE DAM DA TAKVI SRCE MI SLOME: Raskinuli Ksenija i Cecin sin? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DAM DA TAKVI SRCE MI SLOME: Raskinuli Ksenija i Cecin sin? (FOTO) (VIDEO)

Veza Veljka Ražnatovića i voditeljke Ksenije Bujišić preko noći se pretvorila u veliku ljubav; oboje su priznali da su do ušiju zaljubljeni jedno u drugo, potom najavljivali venčanje, ali izgleda da su se ipak pojavile prve nevolje u raju. 

Nakon što je Veljko na Instagramu objavio sliku Lune Đogani, krenule su spekulacije kako je raskinuo sa Ksenijom... Pritom, lepa voditeljka je dugo na svom profilu držala ime "Mrs Ražnatović Ksenija", koje je nedavno vratila u staro >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - "Ksenija Bujišić".

Foto: Instagram/mrs.raznatovicksenija

Priče o raskidu podgrejao je i Ksenijin video, u kojem peva "Ne dam da takvi srce mi slome...", stihove pesme "Bumerang" Mije Borisavljević.

Видео запис корисника Ksenija Bujišić (@bujisicksenija) дана 12. Окт 2016. у 7:42 PDT

Ni Veljko ni Ksenija se posle priča o raskidu nisu oglasili niti objavili neku zajedničku sliku, ali se fanovi ipak nadaju da je u pitanju samo kratkotrajna svađa, te da ovo uopšte nije istina.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECIN SIN OSTAVIO VODITELJKU? Veljko raskinuo s Ksenijom, a evo šta je postavio na Instagram

Izvor: Kurir, 13.Okt.2016

...Veljko je, navodno, rešio da raskine sa njom kada je video spot sa seksi scenama u kojem se njegova devojka pojavljuje.."Ona mu nikada nije rekla da je snimila provokativne scene u donjem vešu za grupu "Myrath" Kada se spot pojavio, Veljko je bio šokiran i rekao je Kseniji da želi da raskinu",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.