NE BISTE JE PREPOZNALI: PIRSINZI I KIKICE, Dea Đurđević bila u Zvezdama Granda sa samo 16 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 12:01

NE BISTE JE PREPOZNALI: PIRSINZI I KIKICE, Dea Đurđević bila u "Zvezdama Granda" sa samo 16 godina

Dea je danas jedna od najpoznatijih voditeljki i TV lica, međutim, retko ko zna da se i u mladosti pojavila na TV ekranima i to kao najveća podrška poznatom pevaču.

Naime, 2008. godine, Dea je bila redovan gost na snimanju "Zvezda Granda", gde se pojavila kao velika podrška pevaču Nemanji Stevanoviću.

Svaki put kada bi se pojavila u kadru, Dea je izgledala kao najveselija navijačica, a može se primetiti da je svojevremeno često volela da nosi kikice, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je tada imala pirsing na stomaku.

Inače, kada je 2019. godine Dea Đurđević doživela strašnu saobraćajnu nesreću u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, Nemanja Stevanović je bio jedan od onih koji su stali uz voditeljku, te joj je slao poruke podrške. Pevač je tada napisao:

- Pre 12 godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici. Sada ja navijam za tebe, i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo brz oporavak. 

Dok je proživljavala najteže trenutke, ono što je mnogima bilo neshvatljivo jeste da je, u trenutku nesreće, upravo njen partner i nekadašnji kolega Mladen Mijatović izveštavao sa lica mesta, a Dea je kasnije govorila i o tome:

- Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: “Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao mene nisi“. Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku – objasnila je Dea.

Hrabra voditeljka i dan danas se bori sa posledicama stravične nesreće koja ju je zadesila, međutim uvek ističe kako joj je u najtežim trenucima podrška porodice i prijatelja najviše pomogla, te da i pored svega, ništa nije uspelo da je slomi i skine joj osmeh sa lica:

- Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspavljivali su me, gledali su šta je manje zlo. Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život – ispričala je Dea.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.