NE BIH SE RAZVEO NIKADA! Ša besan kao ris na ŽENU jer ga je OSTAVILA zbog Tare - Ne želi pomirenje?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 11:47

"NE BIH SE RAZVEO NIKADA!" Ša besan kao ris na ŽENU jer ga je OSTAVILA zbog Tare - Ne želi pomirenje?!

Ogovara je sa svim zadrugarima!

Mina Vrbaški provela je nekoliko dana u spoljnom svetu sa porodicom zbog smrti njene bake. Po povratku u Belu kuću ušla je naoružana informacijama o zadrugarima.

Juče je prenela Nenadu Aleksiću Ša da je bila u kontaktu sa njegovom suprugom, Ivanom Aleksić, i da joj je ona rekla kako želi da se razvede od repera zbog prisnog druženja sa Tarom Simov. Njemu nije bilo jasno zašto želi da ga ostavi jer nije poljubio Taru, niti imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intimne odnose sa njom.

Međutim, reper tokom noći nije prestajao da se žali zadrugarima zbog odluke o razvodu, koju je navodno donela njegova supruga.

- Šta sad da radim? Ne treba mi to pomirenje, kad izađem, a ovde me je ostavila kad sam u ku*cu! Uvek sam ja najgori - žalio se Ša.

- Dobro, polako. Više ni ne govoriš da je voliš, možda je i to - rekao mu je Bora.

- Ne mogu, znaš da ne smemo da pozdravljamo. Ali "Najveća ljubav za Fontanu" je naša šifra. I da uradim nešto... posle sedam godina, ovako...Ako je tako, ja je ne poznajem. I ja bih bio ljut, okej, ali ne bih je ostavio nikada, ne bih se razveo nikada - objašnjavao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Da li je Ša zaslužio da ga žena ostavi?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream Ivana Aleksić Nenad Aleksić Nenad Aleksić Ša Tara Simov

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.