NE BI NI POGLEDAO LUNU! Sloba ŠOKIRAO izjavom: Da mi je Kija rodila dete, NIKADA je ne bih prevario!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2018, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BI NI POGLEDAO LUNU! Sloba ŠOKIRAO izjavom: Da mi je Kija rodila dete, NIKADA je ne bih prevario!

Prešao granicu?

Popularni pevač Sloba Radanović u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Rijaliti" otkrio je u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar, kao i Lunom Đogani, te da li se kaje zbog nekih stvari.

To je jedino pozitivno što se moglo izvući iz svega toga jer sam muzici posvetio život. Ljudi koji su dolazili i ranije na moje svirke znaju koliko se dajem i koliko sam posvećen. Niko nije otišao nezadovoljan kući. Tri puta se presvlačim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toliko se znojim jer ispunjavam očekivanja.

Zvao sam je odmah posle operacije da vidim šta su joj rekli lekari.

Ne bih se mirio sa njom. Da je to tako trebalo da ostane, ne bih se ni razvodio od nje.S druge strane, nikad ne znam šta nosi dan, a šta noć i šta se može desiti za 10 godina. Možda će se naši putevi opet sresti. Opet kažem, nikad ne reci nikad.

Da smo imali dete, nikad ne bih dozvolio sebi da pogledam drugu devojku i da povredim Kristinu.

Glupost. Nisam spavao sa njenom drugaricom. Ne znam na šta misli.

Trenutno ne.

Pa dobro...(smeh) Nećemo o tome.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.