NAZVAO ME D*RPETOM! Gavrić u ŠOKU, Janjuš PRETERAO sa komentarima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAZVAO ME D*RPETOM! Gavrić u ŠOKU, Janjuš PRETERAO sa komentarima! (VIDEO)

Janjušević prešao granicu

Kao i svakog petka voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje povodom "Nominacija", kako bi svi saznali koga su gledaoci, ali i zadrugari poželeli da vide van "Zadruge".

Nekoliko zadrugara iznelo je svoj stav, a većina njih glasalo je da ostane Marko Janjušević Janjuš, a kao razlog navodili su duže poznanstvo, nego sa Anom Korać.

- Ana mi se sviđa od samog starta, mislim da je dobar čovek. Janjuš je pozitivan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duhovit, ali nekada njegov humor žvuči kao ponižavanje, što mi se ne dopada. Šaljem Janjuša u izolaciju, ostavljam Anu - rekla je Mima Živković.

- Zameram Janjušu što me često bocka, ne samo mene, već i druge. To su njegove mane... Ili ga takvog prihvatiš ili ne. Ana je dobra i draga devojka, nije istripovana. Šaljem Anu, Janjuša ostavljam, ipak je on džentlmen - rekao je Nikola.

- Janjuš mi je davao savete, koji su mi mnogo pomogli, sa njim se družim i super mi je. Što se Ane tiče, divna je osoba, nadam se da ćemo se družiti. Ana, izvini, ali šaljem tebe u izolaciju, jer te manje znam - objasnila je Ermina.

- Janjuša znam dugo, nekada me iznervira svojim humorom, nekada pretera. Moram da ispričam situaciju kada je tražio cigarete u WC-u, nije me video, bio sam iza njega. Ermina mu je rekla da traži meni cigarete, a on je rekao: "Zar od d*rpeta?", a onda se okrenuo i ugledao mene. Naravno, kasnije se izvinio. Šaljem Anu, ostavljam Janjuša, jer ga duže poznajem - rekao je Mirko Gavrić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.