NAZIVALI SU JE RUŽNIM PAČETOM! Ovako je Monika Beluči izgledala kao tinejdžerka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 09:43

NAZIVALI SU JE RUŽNIM PAČETOM! Ovako je Monika Beluči izgledala kao tinejdžerka! (FOTO)

Sada je jedna od najlepših glumica na svetu!

Monika Beluči, italijanska glumica i jedna od najlepših žena sveta, danas proslavlja 56. rođendan, a mnogima se čini da godinama ne stari.

Inače, Monika je veliki pobornik prirodne lepote, i poznato je da nije uradila nijednu estetsku operaciju na svom licu i telu.

Da li je Monika Beluči jedna od najlepših žena na svetu:

Glumica je kao tinejdžerka izrasla u pravu lepoticu, ali to nije bio slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je bila dete. Naime, fotografije iz njenog detinjstva pokazuju da se ona mnogo promenila i da ne liči na sebe. Mnogi su je prozvali i "ružnim pačetom", koji je s godinama izrastao u labuda.

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Jul 9, 2020 at 2:45am PDT

Slično je bilo i sa glumicom Sofijom Loren koju su u detinjstvu zvali "čačkalica", a na slikama iz rane mladosti, gotovo da ne podseća na lepoticu na koju smo navikli, a u nastavku pogledajte kako je Monika izgledala kao tinejdžerka:

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Apr 10, 2016 at 9:50am PDT

Kada je videla šta sestra radi njenom ocu u bolnici, sve je snimila i OBJAVILA NA INTERNETU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.