NAZIVAJU ME PRODUKCIJSKIM IGRAČEM! Car progovorio o ugovoru i zaradi u Zadruzi - ovo je istina o honoraru

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 12:59

"NAZIVAJU ME PRODUKCIJSKIM IGRAČEM!" Car progovorio o ugovoru i zaradi u "Zadruzi" - ovo je istina o honoraru

Pitali ga li je istina da izašao bez dinara!

Filip Car i Aleksandra Nikolić rešili su da iskoriste svoju popularnost i da zarade putem društvenih mreža. Njih dvoje aktivni su na Tiktoku i redovno igraju mečeve i na taj način zarađuju novac.

Rešili su da zajedno odigraju meč i da komuniciraju sa pratiocima. U jednom trenutku se povela tema o Filipovoj zaradi u rijalitiju.

- Care je l istina da si sa nulom izašao? Ermina kaže da provereno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna - pročitao je Car pitanje

- Nemoj da veruješ kada ti tako napišu, ljudi umeju da izmisle - umešala se Aleksandra.

- Nemoj da zezaš? Svaki put me tako nauči nečemu. Neću da pričam o tome, to su moje privatne stvari. Mnogi misle da sam ja tamo Bog i batina, da uzmem najviše para, nazivaju me produkcijskim igračem, a ja svake godine mnogo lošije prođem od nekih osoba koje su tamo u rijalitiju. Ostavim tamo i živce i energiju i napravim od sebe budalu, a ne budem na kraju zadovoljan, ali okej. Sve je to shodno sa našim ponašanjem. Potpišemo ugovor i j*biga. Ja sam malo nemaran što se tiče nekih stvari, ne mogu da ustanem na vreme, kasno zaspim, malo nekad naglo postupim i sve to košta - rekao je Car, a zatim se osvrnuo na to čime bi želeo da se bavi:

- Voleo bih da imam svoju neku kulinarsku emisiju i da kuvam. To mi je uvek bilo zanimljivo da gledam i da pratim. Volim i da jedem i da kuvam - rekao je Car.

- To bi mogao da snimaš na Jutjub kanalu, to bi ti bilo super - posavetovala ga je Aleksandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.