NAŽALOST, OPET IMAM VELIKE PLANOVE! Olivera Kovačević se oglasila nakon isteka mandata, poruka i za novu urednicu RTS-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:26

"NAŽALOST, OPET IMAM VELIKE PLANOVE!" Olivera Kovačević se oglasila nakon isteka mandata, poruka i za novu urednicu RTS-a!

Aktuelna urednica Zabavnog programa za naš portal progovorila o završetku velike životne epohe, ali i o svojoj naslednici na toj funkciji.

Olivera Kovačević više nije urednica Zabavnog programa RTS-a, zvanično je saopšteno iz ove medijske kuće. Njoj je istekao drugi mandat na ovoj funkciji i stoga nema prava da se kandiduje ponovo.

Na današnjoj sednici Upravnog odbora Radio-televizije Srbije na mesto glavnog i odgovornog urednika Kulturno-umetničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << programa imenovan je Vladimir Kecmanović, a glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa biće Sandra Perović.

Portal Srbija Danas kontaktirao je Oliveru Kovačević, a ona je ljubazno odgovorila na sva naša pitanja.

- 21. jula mi ističe mandat, i tad je i primopredaja. Obradovala me je vest da je Sandra Perović nova glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa!

- Veoma me je obradovala ta vest jer je Sandra bila moj pomoćnik. Verujem da će da nastavi da razvija zabavni program u pravcu u kojem smo to odredili.

- Ocena nakon mog osmogodišnjeg rada je ta da je Zabavni program bitno iskoračio u televizijskom izrazu i u proizvodnji. Ja sam zadovoljna što je to tako i što sam zajedno sa kolegama iz Zabavnog programa mogla da pomeram neke granice.

- Nažalost, opet imam velike planove! A tako sam htela da malo odmaram (smeh) - kaže Olivera i dodaje:

Ja znam da Azdejković govori kako smo smenjeni, a istina je ta da nam je istekao mandat. Nakon isteka drugog mandata, nemate pravo na kandidaturu.

Podsetimo, član UO RTS, Predrag Azdejković, obavestio je javnost da je Olivera sa ove funkcije smenjena, a vest se putem Tvitera brzo pročula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.