NAVODNO JE ZBOG NJE NAPUSTIO RIJALITI! Oglasila se Benjaminova bivša žena: NJEGA NE ZANIMA ĆERKA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVODNO JE ZBOG NJE NAPUSTIO RIJALITI! Oglasila se Benjaminova bivša žena: NJEGA NE ZANIMA ĆERKA! (FOTO)

Čak je nije ni video dok je bio van rijalitija!

Bivša devojka Benjamina Spahovića Aleksandra Ilić otkrila je da učesnika "Parova" ne zanima njihova dvogodišnja ćerka i da nije nazvao ni da pita za nju.

👑

A post shared by A l e k s a n d r a (@reinaaleksandra) on Sep 1, 2018 at 9:54am PDT

Nakon što je MMA borac nakratko napustio rijaliti zbog zdravstvenih problema i kako bi video naslednicu, oglasila se njegova bivša devojka. Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži Instagram dobila mnogo pitanja od Benjaminovih fanova koje je zanimalo da li je sportista video ćerku.

- Narode, molim vas, prestanite s pitanjima i nebulozama. Benjamin nije video svoje dete i nije izašao zbog nje. Njega Reina ne zanima. Znači, molim vas, ne pričajte više gluposti. Hvala - napisala je Aleksandra na Instagramu.

😍

A post shared by A l e k s a n d r a (@reinaaleksandra) on Sep 10, 2018 at 11:55am PDT

Inače, Benjaminova bivša nedavno je otkrila da Spahović neće videti njihovu ćerku i da želi, jer su njih dve u Beču, gde ona radi. Tada je rekla i da ona nema o čemu da razgovara s MMA borcem jer ju je javno prevario.

Benjamin se pre dva dana vratio u "Parove" i obradovao cimere. On je doneo poklon Izabeli Anderson, što je pogodilo Ilijanu Vagić.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ćerka Mileta Kitića je NEODOLJIVA LEPOTICA: Pevač progovorio o njenim MOMCIMA! "Ja kontrolišem..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.