NAVIKLA JE DA SANJA I IVANA BUDU PORED NJE! Knez o solo karijeri Ksenije Knežević - upala u PANIKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 18:54

"NAVIKLA JE DA SANJA I IVANA BUDU PORED NJE!" Knez o solo karijeri Ksenije Knežević - upala u PANIKU!

Otkrio detalje!

Nenad Knežević Knez, pre nekoliko večeri, nastupao je u jednom prestoničkom restoranu, gde se susreo i sa predstavnicima sedme sile.

Odgovarao je na razna pitanja, a najveću pažnju, privukao je odgovor na to, kako se njegova ćerka Ksenija Kneževič snalazi u solo karijeri, otkako je napustila popularni sastav Hjurikejn.

Knez je odmah napomenuo da muzika nije njegova jedina ljubav, već je tu i gastronomija, koja ga podjednako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispunjava.

- Nije tajna da ja pored muzike imam još jednu veliku ljubav, to je gastronomija, podjednako uživam u tome, vrlo kreativan proces. Još od studentskih dana kuvam, sad sam već u rangu jednog profesionalca kad je u pitanju kuhinja - istakao je Knez.

A dotakao se i svoje mezimice Ksenije i otkrio kako se ona snalazi u solo karijeri.

- Sad je lakše, probila je led, na početku je imala bojazan kako će sama, navikla je da Sanja i Ivana budu pored nje. Na njenom prvom nastupu u Podgorici sam ja bio pored nje da je podržim, kad je izašla na binu izgledala je kao prava diva, bilo je sjajno. Nema razloga da upada u paniku jer je sama na bini, to će brzo doći na svoje mesto i tako je i bilo. Možda ćemo za moj veliki hit "Da l' si ikad mene volela" napraviti novu verziju, voleo bih da ona bude sa mnom u toj novoj verziji, a voleo bih da napravimo i neku novu pesmu - podvukao je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Knez progovorio o solo karijeri ćerke Ksenije Knežević i potencijalnom duetu: Navikla je da Sanja i Ivana budu pored nje!

Izvor: 24sedam.rs, 12.Dec.2022

Podržao je Kseniju na njenom prvom solo nastupu, na kom je, kako kaže, izgledala kao prava ''diva''

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.