NATERALI JE DA ZAVRŠI SA CAREM - evo zašto je Aleks morala da obriše Filipa iz života iako ga voli

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 19:56

NATERALI JE DA ZAVRŠI SA CAREM - evo zašto je Aleks morala da obriše Filipa "iz života" iako ga voli

Nije bila laka odluka.

Javnost je zbunjena činjenicom da su se Aleksandra Nikolić i Filip Car otpratili sa društvenih mreža. Nijedno ni drugo nisu želeli da potvrde da su raskinuli, ali novi podaci o razlozima razmimolaženja polako počinju da se otkrivaju.

Čak ni oni koji su bili najpesimističniji povodom njihove ljubavi, ne mogu da veruju da nije prošlo ni nedelju dana od završetka Zadruge i nešto manje od dve nedelje od njihove veridbe u najgledanijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitiju.

Ipak, mnogi ne veruju da je došlo do kraja njihove ljubavi. Poznato je da je Car vrlo impulzivan, ta da bi verovatno javno izvređao Aleks, kao što je delio uvrede svi svojim bivšim devojkama nakon raskida.

U međuvremenu se pojavio novi izvor koji tvrdi da Aleks i Car nisu zaista raskinuli, nego da su se opratili zbog saveta jednog specijaliste u semiotiku i ezoterično znanje brojeve.

Naime, on tvrdi da je numerolog savetovao Aleks da to urade kako bi im sve procvetalo u narednom periodu. Pošto Aleks veruje u numerologiju i astrologiju, odmah je to uradila.

- Uspeo sam da saznam zašto se ne prate. Kaže Aleksandra da su zajedno ali da su pitali numerologa za njih i numerolog im je rekao da se odmah otprate da bi iamli 7 godina sreće i da ne bi izazivali sudbinu - stoji u saopštenju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.