NATAŠA ŠAVIJA ULAZI U ZADRUGU 7?! Zahteva specijalnu stavku u ugovoru, a odnosi se na kazne - ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 20:22

NATAŠA ŠAVIJA ULAZI U ZADRUGU 7?! Zahteva specijalnu stavku u ugovoru, a odnosi se na kazne - ovo su detalji

Svi s nestrpljenjem čekaju početak sedme sezone!

Veliki šef je najavio da uskoro kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita". Kastig je već uveliko u toku, a samo odabrani takmičari će imati prilike da e bore za glavnu nagradu u iznosu od 100.000 evra.

Nedeljama unazad se spekuliše ko bi mogao da se nađe u Beloj kući od septembra. Kao jedno od imena koje se spominje u domaćim medijima kao potencijalna zadrugarka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Nataša Šavija. 

Ona nije potvrdila niti demantovala ove navode. Međutim, Šavija je objavila privatnu prepisku sa Stefanom Karićem u kojoj se vidi da je planirala da uđe u rijaliti.

Karić je udario na produkciju Pink televizije, a zatim je savetovao Natašu kako da sebi obezbedi najbolje uslove u rijalitiju.

- Ja razmišljam da uđem - napisala je starleta.

- Uđi, samo se dobro obezbedi - posavetovao je Stefan.

- U kom smislu? Kako to da uradim? - zanimalo je Natašu.

- Pa da nemaš kazne. J*biga, uslovi ih inače ništa nećeš dobiti - napisao je bivši zadrugar.

- Misliš da odmah potpišem da ne mogu da me kažnjavaju? Tj. da to bude u ugovoru? - pitala je Nataša.

- Pa normalno, nemaš kad posle. Barem za spavanje - posavetovao je Stefan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.