Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 15:23

NATAŠA ŠAVIJA IZAŠLA IZ BOLNICE - Starleta se oglasila odmah! Evo gde se sada nalazi

Napustila je bolnicu!

Nataša Šavija je nekoliko dana ležala u bolnici nakon što je morala da ode na nekoliko operacija, a sada je otkrila da je izašla na dalje kućno lečenje.

Nataša Šavija je uoči 1. maja za nasilje optužila Stefana Karića kojem je zbog sumnje da je izvršio ovo delo određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Istraga je u toku, a starleta je puštena iz Kliničkog centra Vojvodine, gde je primljena nakon incidenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Dočekao me je dubinsko opran nameštaj. Baš ono što mi treba pri dolasku iz bolnice - bez bakterija, na prvom mestu.

Ona se nakon izlaska odmah oglasila na Instagramu snimkom iz stana, te verujemo da je sve prošlo kako treba obzirom da je bila vidno raspoložena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.