NASUKALA SE NA OBALU MORA! O ovom potezu Miljane Kulić sada svi BRUJE - jedan detalj para oči! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 17:10

NASUKALA SE NA OBALU MORA! O ovom potezu Miljane Kulić sada svi BRUJE - jedan detalj para oči! (FOTO)

Prizor o kom svi govore!

Miljana Kulić je pre nekoliko dana ostavila svog sina Željka Kulića kod oca Ivana Marinkovića i odlučila da ode na letovanje, gde uživa kupajući se i uživajući u suncu.

Svima je privuklo pažnju na koji način je pozirala i fotografisala se, a verujemo da je na ovaj način uputila svojevrstan odgovor svima koji su joj upućivali negativne komentare prethodnih nekolikod dana.

Miljana je u plićaku pozirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je na očima imala naočare za sunce i jednodelni kupaći kostim zebrastog printa, a verujemo da je svim prisutnima zapala za oko ova scena.

Reklo bi se da je Kulićeva i više nego "doživela sebe" te je uživala u pozama i nije marila za okupljene i pruisutne na plaži. Neki bi u šali prokomentarisali i da se "nasukala" na obalu, ali mi nećemo biti toliko grubi.

Međutim, možemo da primetimo i da je svoju liniju polako ali sigurno počela da dovodi do savršenstva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NASUKANI MORŽ" Svi se krste zbog poza Miljane Kulić u kupaćem kostimu: Bebica je odveo NA MORE U ITALIJU, a zbog slika sa plaže pljušte komentari

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Miljana Kulić, je pre nekoliko dana ostavila svog sina Željka Kulića kod oca Ivana Marinkovića u Beograd i odlučila da otputuje na letovanje u Italiju, gde uživa na plaži i suncu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.