NASTAO PRAVI LOM! Joksimović BLOKIRAO deo Zlatibora! Više od pola sata saobraćaj NIJE FUNKCIONISAO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 13:36

NASTAO PRAVI LOM! Joksimović BLOKIRAO deo Zlatibora! Više od pola sata saobraćaj NIJE FUNKCIONISAO! (FOTO)

Serija mu donela veliku popularnost!

Iako je jedan od najzaposlenijih glumaca u poslednjih godinu dana, Saša Joksimović je doživeo neverovatan uspeh kada se pojavio u ulozi rođenog brata Sofije Šubarević u hit seriji "Igra sudbine".

Nakon nekoliko epizoda u kojima se pojavio, Saša je upoznao i drugu stranu popularnosti, kada je otišao na odmor na Zlatibor.

Naime, popularni glumac je ugrabio par slobodnih dana između snimanja, kako bi sa suprugom Nevenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišao na mini odmor, ne sluteći šta će mu se na istom desiti.

A post shared by Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

Neopterećen kao i uvek, šetao je centrom Zlatibora, kada su ga opkolila deca, koja su tražila autogram i želela sa njim da se slikaju. Za to vreme, saobraćaj je bio u kolapsu i skoro da je bio potpuno zaustavljen.

Kako bi saznali šta se tačno desilo, pozvali smo Sašu, koji u prvom trenutku nije bio raspoložen da priča o tome.

- Nije mi jasno kako ste saznali za to, jer to nisam, baš iz razloga da ne privuče medijsku pažnju, hteo da objavljujem na društvenim mrežama. Lepo je kada te ljudi vole, posebno deca, jer je poznato da dečiju ljubav nije lako osvojiti. Bilo je male blokade, ali sve je bilo simpatično i vozači su bili razumni, tako da nismo napravili neki veliki problem, kako su neki to doživeli - otkrio na je Saša.

A post shared by Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

Kako smo saznali, Saši će u pomenutoj seriji poći za rukom ono što drugima nije, a to je da "uništi" Sofiju Šubarević, što su svi bez uspeha pokušali pre njega.

Sofiju u seriji glumi Matea Milosavljević, sa kojom Joksimović ima izuzetno dobro saradnju.

A post shared by Saša Joksimović (@sasajoksimovic_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.