NASRNUO NA PRODUKCIJU: Janjuš maločas uradio OVO! To je ZABRANJENO! Veliki šef će se oglasiti lično

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASRNUO NA PRODUKCIJU: Janjuš maločas uradio OVO! To je ZABRANJENO! Veliki šef će se oglasiti lično

Bez pardona!

Jedn od najvećih šoumena Zadruge 3 Marko Janjušević Janjuš vakodnevno dovodi publiku zadruge do suza. Ali onih od smeha.

Ovoga puta, on je krenuo da šarmira "članicu produkcije" robota Leposavu. Prvo je tražio cigaretu, a onda krenuo u šarmersku spiku.

Ipak, ono što je svima privuklo pažnju jeste to da je Janjuš izgleda doživeo erekciju prilikom komunikacije sa njom. A kao dokaz pojavila se ova fotka!

S obzirom da je Veliki šef posebno osetljiv na "svojih ruku delo", očekuje se da će upozoriti Janjuša da se ne mota oko njegovog izuma, posebno ne sa ovakvim pantalonama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.