NASRNULA NA MAJU PA PRETILA VELIKOM ŠEFU! Anđela pomahnitalo divljala po Beloj kući - sledi kazna? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 11:46

NASRNULA NA MAJU PA PRETILA VELIKOM ŠEFU! Anđela pomahnitalo divljala po Beloj kući - sledi kazna? (VIDEO)

Načisto se izbezobrazila!

Anđela Đuričić je odlučila da bude rigorozna prema produkciji zbog, kako ona kaže svih laži koje se iznose na njeno ime.

Uputila je niz pretnji na račun čelnih ljudi i reklo bi se da se nimalo nije šalila. A priredila je i jedan šokantan potez.

- Produkcijo sada se vama direktno obraćam, ja više neću učestvovati u programu dok ne budete demantovali sve laži koje se iznose na moj račun - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljutito je izgovarala Anđela.

U trenutku kada je to govorila, voditelj Darko tanasijević je rekao kao nema bubicu te da istu uzme. Ona se snašla na pomalo čudan način.

Pored nje je stajala Maja Marinković, pa je njenu bubicu strgla i otela je, kako bi se obratila onima kojima je poruka upućena.

Detaljnije pogledajte u video zapisu klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.