NAŠOJ PEVAČICI DIJAGNOSTIKOVANA BOLEST - Tresla joj se ruka, pa joj je ispao mikrofon, hitno primljena u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 15:38

NAŠOJ PEVAČICI DIJAGNOSTIKOVANA BOLEST - Tresla joj se ruka, pa joj je ispao mikrofon, hitno primljena u bolnicu

Odmah je reagovala!

Izvorinka Milošević iza sebe ima karijeru dugu nekoliko decenija, a svojom vedrinom i osmehom uvek je širila pozitivnu energiju među publikom.

Ipak, pevačica je otvoreno govorila o zdravstvenim problemima sa kojima se susrela pre nešto više od deset godina.

- Prvi put me je ova utrnulost probudila usred noći, a već sledeće mi se ponovila u drugoj šaci - rekla je Izvorinka u jednoj emisiji.

U početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije znala o čemu je reč, a ovaj problem ju je sve više mučio. Prvo joj je ispala šoljica iz ruke, a potom na jednom koncertu mikrofon, te je pevačica bila svesna da nešto mora hitno da preduzme.

- Upućena sam na magnetnu rezonancu, a prvo su posumnjali na kičmu i cirkulaciju. Nakon analiza utvrđeno je da imam suženje karpalnog tunela kroz koji prolazi nerv medijanus - kaže ona.

- Sindrom karpalnog tunela daje prvo simptome bockanja, peckanja i kljucanja u kažiprstu i srednjem prstu šake. Kasnije se simptomi mogu proširiti i na palac i ostale prste, a javljaju se najčešće noću - objasnio je dr Milenko Stanić, neurohirurg iz KBC „Zemun“.

Ukoliko prvobitne metode lečenja ne urode plodom, potrebna je operacija. Izvorinka je odradila ovu intervenciju i već posle par dana mogla da se normalno služi rukom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.