NASLEDIO TALENAT OD MAJKE! SIN Anđelke Prpić briljira u domaćim serijama i filmovima, a mnogi ne znaju ko mu je majka! (Foto)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 07:23

NASLEDIO TALENAT OD MAJKE! SIN Anđelke Prpić briljira u domaćim serijama i filmovima, a mnogi ne znaju ko mu je majka! (Foto)

Da li ste ga primetili u trenutno popularnim filmovima i serijama?

Glumica Anđelka Prpić u poslednje vreme je u centru interesovanja, nakon što je otkriveno da će postati majka drugi put sa svojim novim partnerom Markom Žugićem, koji je inače najbolji drug Anđelkinog prvog muža.

Međutim, pored Anđelke, u žižu interesovanja dospeo je i njen prvi sin Jakša Prpić, kojeg je glumica dobila u braku sa Dariom Prpićem. Naime, Jakša u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme pokazuje sjajan glumački talenat koji je neosporivo nasledio od majke.

Publika je do sada mogla da ga vidi u glavnoj ulozi u ostvarenju "Bauk" Gorana Radovanovića, kao i u ulozi sina Tome Zdravkovića u hit filmu "Toma".

- Ovoga puta bila sam u ulozi organizatora i šofera. Bilo mi je zabranjeno da sedim s glumcima iz filma. Morala sam sve da posmatram s bezbedne udaljenosti. Svi su ga divno prihvatili, a meni se film veoma dopao. Danas ceo dan slušam Tomine i Silvanine pesme - rekla je Prpićeva tada za "Kurir".

Međutim, Jakša se pojavio i u novoj hit seriji "U klinču" i zasenio sve. On tumači lik Vladimira, čija se majka zaljubljuje u dvadeset godina mlađeg muškarca. Komentari na račun Jakšine glume su se samo nizali, a Anđelka je jednom prilikom i izjavila da je veoma ponosna na sina.

- Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete. Ali ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta - kazala je nedavno Anđelka za TV Prva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.