NASILNIK NE STAJE! Tomović: ŠAMARAO sam te pre Zadruge, PREBIĆU ću te OPET! I nikom ništa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASILNIK NE STAJE! Tomović: ŠAMARAO sam te pre Zadruge, PREBIĆU ću te OPET! I nikom ništa! (VIDEO)

Kad je vreme da se reaguje?

Samo dan nakon što je kažnjen nedeljnim honorarom zbog nasilja nad Gagijem Đoganijem (posle svađe ga je povukao jako za kragnu), Vladimir Tomović je nastavio da preti, ovoga puta Banetu Čolaku.

U sinoćnoj emisiji ,,Gledanje snimaka" svi zadrugari imali su mogućnost da se uvere u to da ne postoji momenat koje budno oko kamera nije propratilo.

Pušten je klip u kojem Bane Čolak i Ivana Krunić pričaju o svom odnosu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su iskoristili raspravu ukućana za stolom. Njih dvoje su vešto prikrivali taj trenutak, a onda su to morali da otkriju o čemu su razgovarali.

Ja znam da se sve to čuje. Sve što sam rekao u klipu je okej, Tomović je jedan od problema. Mislio sam da sam pogrešio i da nisam dobro video, ali ipak nisam - rekao je Bane.

Ja da sam htela da uradim nešto loše, ne bih to uradila pred svima. A on, malo - malo nađe neku manu da bi mi prebacivao. Da li đuskam, ležim na ležaljci, to je konstantno - rekla je Ivana.

- Ja ne mogu da pređem preko onoga sa Vladimirom, tad smo bili u procesu nečega. Opekao sam se mnogo puta u rijalitiju, ja sam hteo lepu priču, a ona kao ide iz inata meni kod drugog. Devojka koja je zaljubljena u drugog muškarca ne treba da daje povoda za bilo šta nekom, takve koji se guraju treba nazivati seljačinama - rekao je Bane.

Vladimir Tomović je planuo od besa kad je čuo šta je Čolak rekao o njemu, pa mu je stavio do znanja da će ponovo ući u sukob ukoliko nastavi da ga naziva pogrdnim imenima.

- Ja ne znam da li je on to rekao nekome da treba da me nazove seljačinom? Da li si to mišljenje izgradio onog dana kad sam te šamarao, pre Zadruge? Ovde teraš ljude da me tako nazivaju! To je jako ružno! - rekao je Vladimir.

"USAMLJEN SAM!" Gastoza su devojke u rijalitiju spopadale, a sada otkriva ZAŠTO SE POVUKAO (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.