NASILJE, PRITVOR, KORIŠĆENJE NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI: Svi skandali Darka Kostića koji je hitno hospitalizovan

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 19:43

NASILJE, PRITVOR, KORIŠĆENJE NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI: Svi skandali Darka Kostića koji je hitno hospitalizovan

Kostiću je istom odlukom određena i mera zabrane prilaska 19-godišnjem mladiću koji ga je prijavio.

Darko Kostić primljen je  u Urgentni centar zbog povrede na glavi. Kreator je u bolnicu došao navodno krvav i žalio se na bolove.

Kako Kurir saznaje, do žestokog okršaja došlo je navodno prilikom svađe sa prijateljem, kada ga je on udario i zadao mu povrede glave. Kako saznajemo reč je o posekotini iznad desnog uha.

Svađa se navodno dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u stanu modnog kreatora, a nakon iste Darko je stigao u bolnicu kako bi uradio sve potrebne i detaljne analize.

On je bio uhapšen 21. aprila prošle godine, zbog sumnje da je posle žurke u svom iznajmljenom stanu mladića Š. H. (19) vezao i zatvorio u ostavu.

Na saslušanju u Prvom osnovom javnom tužilaštvu detaljno je, kako je Kurir tada pisao, izneo odbranu i izjavio da nisu tačne optužbe koje je protiv njega izneo mladić.

Okrivljenom je stavljeno na teret da je krivična dela izvršio dana 19.04.2022. godine na taj način što je navodno u svom ateljeu oduzeo slobodu kretanja oštećenom, kojom prilikom je oštećenog gurnuo u špajz, vezao mu ruke, a potom je, držeći nož u rukama, uputio ozbiljne pretnje oštećenom, nakon čega je oštećeni iskoristio trenutnu odsutnost okrivljenog koji je izašao iz prostorije i pobegao.

Kostić je posle tri nedelje pušten iz pritvora, u kojem je bio zbog sumnje da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti

Takođe, Kostiću je istom odlukom određena i mera zabrane prilaska 19-godišnjem mladiću koji ga je prijavio.

Darko Kostić je prethodno na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je zaključao mladića u špajz i pretio mu smrću.

Kostić je uhapšen 20. aprila nakon što je navodno prijavljeno da se u njegovom stanu nalazi 19-godišnjak koji je zatvoren u špajzu i da mu on preti da će ga ubiti.

Mladić je navodno poslao poruku da je zatvoren u špajz i da Kostić hoće da ga ubije, nakon čega je obaveštena policija koja je odmah došla na adresu prijave u centru Beograda.

Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu je u junu prošle godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom) zbog navodnog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Istom odlukom je oslobođen za dva krivična dela - polno uznemiravanje punoletne osobe i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Pevačica Jelena Karleuša i modni kreator Darko Kostić bili su nerazdvojni prijatelji i poslovni saradnici, a postali su i 2008. godine kumovi.

Kostić je venčao Jelenu i njenog supruga Duška Tošića, te su na ovaj način prijateljstvo podigli na viši nivo.

Prijateljstvo i saradnja pevačice i kreatora, navodno, pukla je prvobitno pred svadbu, kako su tada pisali mediji. Darko nije dizajnirao venčanicu Jeleni, kao što joj je obećao, što je njoj bio dovoljan razlog da zahladne odnos.

Kako se pisalo dalje, Jelena i Darko su se pomirili pred njen koncert u "Areni" 2010. godine, a onda su prekinuli svaki kontakt već naredne godine. Prema pisanju domaćih medija, Karleuši je zasmetalo to što je Kostić intenzivno počeo da sarađuje sa njenom koleginicom Natašom Bekvalac, to jest, što su njeni stajlinzi počeli neodoljivo da podsećaju na Karleušine.

- Trenutno ne sarađujemo, ali takav je naš odnos, malo radimo, malo ne. Ja trenutno ne mogu da pratim to šta ona radi. Prosto ne mogu da stojim iza toga! - rekao je tada Darko.

Ipa, iako dugo nisu sarađivali, niti se druže, među njima nema "zle krvi", i dalje imaju lepe reči jedno za drugoga.

- Mislim da je Darko veoma talentovan kreator, ali isto tako mislim da sam i ja veoma doprinela njegovom medijskom uspehu. Svi znaju da sam ga na sva usta hvalila i pominjala u medijima. To što on ima ovakvo ili onakvo mišljenje o meni je njegova lična stvar - navela je svojevremeno Jelena.

O odnosu sa bivšom drugaricom i saradnicom progovorio je kreator i nedavno u popularnoj TV emsiji.

- Mi smo apsolutno kumovi. Ja uvek širim ljubav, samo što ljudi ne mogu da prime ljubav. Ja nemam potrebu da se ljutim, ja nisam ništa izgubio, nisam se svađao ni sa kim - izjavio je dizajner.

Međutim, stanje stvari između kumova je krenulo nabolje već kada je JK nosila Kostićevu kreaciju za doček 2019. godine, a po svemu sudeći, to se nastavilo i do današnjih dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.