“NAŠI” ZAPALILI ZASTAVU BIH ZBOG DINE MERLINA

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NAŠI” ZAPALILI ZASTAVU BIH ZBOG DINE MERLINA

BEOGRAD - Aktivisti Srpskog narodnog pokreta Naši u znak protesta zbog održavanja koncerta Dine Merlina u Beogradu zapalili su zastavu Bosne i Hercegovine, jer je, kako navode, poslednjih dvadeset godina širio mržnju protiv Srba

BEOGRAD - Aktivisti Srpskog narodnog pokreta Naši u znak protesta zbog održavanja koncerta Dine Merlina u Beogradu zapalili su zastavu Bosne i Hercegovine, jer je, kako navode,  poslednjih dvadeset godina širio mržnju protiv Srba

„Ma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kakav suživot sa Srbima! Bog ne voli one koji seju nered i on će ih ukloniti pomoću naših pušaka“, „Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze“, samo su neke od Merlinovih izjava, navode Naši.

SNP Naši podsećaju da je Merlin je tokom rata u Bosni aktivno učestvovao u islamskoj propagandi protiv Srba i promovisanju muslimanskih paravojnih formacija. On je komponovao i pesmu u čast ratnog zločinca Alije Izetbegovića „Da te nije Alija“.

Zastava Bosne zapaljena je pored grafita sa likom Ratka Mladića kako bi, kako navode Naši,  ukazali da se u Srbiji heroji koji su branili narod od islamskih fanatika progone, hapse i isporučuju Haškom sudu dok se promoterima zličina poput Dino Merlina organizuju koncerti i daje medijski prostor.

Igor Marinković, aktivista Naših, napisao je na svoj prpfilu na Fejsbuku I obaveštenje za  policiju:

“Ovo nije nikakva zastava već plavo platno sa dve žute zvezde i parčetom žute tkanine. Moralo je da se improvizuje ili možda ne”.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Zapaljena zastava BiH zbog koncerta Merlina

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2011

U znak protesta zbog održavanja koncerta Dina Merlina u Beogradu, aktivisti Srpskog narodnog pokreta "Naši" zapalili su zastavu Bosne i Hercegovine, pišu srpski mediji...Pripadnici ovog radikalnog pokreta nezadovoljni su što će Dino Merlin nastupiti u Beogradu, prvi put posle dvadeset godina jer...

Nastavak na Vesti-online.com...

SNP "Naši" zapalili zastavu BIH

Izvor: B92, 18.Okt.2011

Beograd -- Članovi ekstremističkog Srpskog narodnog pokreta "Naši" zapalili zastavu BiH u znak protesta zbog koncerta Dina Merlina u Beogradu. Policija bez saznanja...Zastavu su zapalili pored grafita sa likom Ratka Mladića, a bosanski mediji navode da se incident desio u Novom Sadu...Pokret "Naši"...

Nastavak na B92...

Zapaljena zastava BiH zbog koncerata Dina Merlina

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2011

Aktivisti SNP "Naši" objavili su na svom sajtu da su zapalili zastavu BiH u znak protesta zbog najavljenih koncerata Dina Merlina u Beogradu, 25. i 26. novembra

Nastavak na Večernje novosti...

VIDEO: "Naši" spalili zastavu BiH

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2011

Aktivisti Srpskog narodnog pokreta "Naši" objavili su na svom sajtu da su zapalili zastavu Bosne i Hercegovine u znak protesta zbog najavljenih koncerata Dina Merlina u Beogradu, 25. i 26. novembra.

Nastavak na Radio 021...

Da li je paljena zastava BiH?

Izvor: Danas, 19.Okt.2011, 00:33

Novosadska policija nema saznanja da se paljenje zastave Bosne i Hercegovine desilo na teritoriji njene odgovornosti, rečeno je sinoć agenciji Beta u policiji povodom tvrdnji ekstremističke organizacije Naši da su zapalili zastavu te zemlje u znak protesta zbog koncerta Dina Merlina u Srbiji.

Nastavak na Danas...

"Naši" nisu spalili zastavu BiH u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2011

  Policija nema saznanja da se paljenje zastave Bosne i Hercegovine desilo na teritoriji Novog Sada, rečeno je u policiji povodom tvrdnji ekstremističke organizacije "Naši" da su u vojvođanskoj prestonici zapalili zastavu te zemlje u znak protesta zbog koncerta Dina Merlina u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.