NAŠAO SE U NEPRIJATNOJ SITUACIJI! Slobu pitali za Kijinu i Nadičinu pobedu, a njegov odgovor će vas ŠOKIRATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 13:04

NAŠAO SE U NEPRIJATNOJ SITUACIJI! Slobu pitali za Kijinu i Nadičinu pobedu, a njegov odgovor će vas ŠOKIRATI!

Možda ovo niste očekivali od njega...

Pevač Sloba Radanović gostovao je sinoć u emisiji "Amidži Šou" kod voditelja Ognjena Amidžića.

Iako izbegava da priča o svojoj bivšoj supruzi Kiji Kockar, Ognjen mu je postavio vrlo nezgodno pitanje.

U okviru rubrike "Šta bi radije" u pomenutoj emisiji, Amidžić je Slobi postavio pitanje zbog kojeg mu je bilo vidno neprijatno, ali je pevač ipak odgovorio.

- Šta bi radije, da još neko iz Kijine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << familije pobedi u "Zadruzi" ili da zabrane rijaliti kod nas? - pitao je Ognjen, koji nije mogao da obuzda smeh.

- Ovo drugo - odgovorio je Sloba, čime je jasno stavio do znanja da je više za ovaj drugi scenario nego za dalje trijumfe Kijine familije u "Zadruzi".

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Podsetimo, Kija, Slobina bivša žena, pobedila je u prvoj sezoni "Zadruge" i osvojila vrtoglavih 50.000 evra, a isti iznos osvojila je i njena mama Nadica, pobednica "Zadruge 4".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.