NAŠAO SAM ZAJEDNIČKI JEZIK SA JOVANOM! Karić ne krije simpatije prema misici, pa spomenuo i njenog DEČKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 03:17

"NAŠAO SAM ZAJEDNIČKI JEZIK SA JOVANOM!" Karić ne krije simpatije prema misici, pa spomenuo i njenog DEČKA

Hvalio je na sva usta!

Sledeći sagovornik Darka Tanasijevića bio je Stefan Karić koji je progovorio o odnosu sa Jovanom Ljubisavljević. Po Beloj kući se šuška da među njima ima simpatija, a sada je on rekao sve što misli o ovoj temi.

- Sa kim najviše voliš da uživaš? - pitao je Darko.

- Sa Jovanom sam našao zajednički jezik, imamo sličnu energiju. Matora, ljudi sa kojima sam bio super. Jovana i ja se znamo spolja, ovde je kliknulo. Pozitivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << energiju mi odašilje, ne mogu da opišem to. Sa njom sam najbliži. Ja sam imao neke predrasude o tome što je Jovana radila, putovala, zbog toga sam se protivio druženju moje bivše devojke i nje, a evo šta je sudbina. Ona je zauzeta, ima dečka, ali ovde u zatvorenom prostoru je prirodno da se nešto dogodi. Možda ta veza nije ni jaka toliko, možda nije lepo što se toliko družim sa njom, videćemo - rekao je Karić.

- Kako ti se čini odnos Rialde i Kenana? - pitao je Darko.

- Pa, čudan. Kenan zna neke stvari, zna tačno šta radi. Mislim da ta veza neće opstati, ne idu mi jedno uz drugo. Mislim da oboje kalkulišu. On je hladan, ne trudi se toliko, Rialda se tu više trudi. Ermina mi je rekla za stolom to (da misli da je Kenan gej). Znam da mi je rekla da je dečko gej ili bi, tako nešto. Ermina je namazana - govorio je Stefan, pa pričao o Miljani i Zoli i ostalim zadrugarima:

- Isto kao prošle godine. Ja nisam mogao da gledam Miljanu juče, bilo mi je nekako tužna. Još joj Marija stavlja so na ranu. Pričao sam sa Zolom jutros, rekao je da je našao svoj put. Anđelo kao da je u nekoj depresiji... Sam je kriv za te odnose, niko ga nije terao da ih ima. Maja mi je rekla da ima neke stvari da iznese što se tiče Joce. Aludira da nije sve okej bilo između njih. Nekako, mislim da se pere od cele situacije. Ko zna šta će još da izađe do kraja. Alen je sumnjičav. Zna on vrlo dobro ko je i šta je ona i da ima mrlja u životu, a prelazi preko toga jer je zaljubljen. Mislim da Matora i dalje voli Sanju. Sanja je pikirala Frana, to znam. Pričala je svojoj drugarici jednoj, ona mi je to rekla. Tako je i bilo - govorio je Stefan.

- Ne znam šta Nataša očekuje od mene, gledam je kao drugaricu. Bila je i sa Filipom i sa Radetom, i sa kim već, i sad ove sezone... Meni to ne treba, ne mogu da se pomirim sa tim... - dodao je Karić.

- Što se tiče Janjuša i Tomovića, nisam se opustio, na distanci sam, ali tu je poštovanje. Sa Janjušem sam malo bolji. Ne osećam još neku iskrenost - poručio je na kraju Stefan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Stefan Karić komentarisao POBEDU Ive Grgurić, a dok je on pričao, Jovana sve vreme radila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021

Evo šta on misli o pobedi!..Zadrugari su ćaskali na garnituri, a Jovana Ljubisavljević nije se razdvajala od Stefana Karića, čak ni u momentu kada je on pričao o svojoj bivšoj devojci, Ivi Grgurić...- Da li bi voleo da si pobedio i izašao kao Iva? - pitao je Bora...- Ja jesam pobedio, veruj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.