NAŠA PEVAČICA HITNO NAPUSTILA SRBIJU, ima važan razlog! A na GRANICI ŠOK - Ovo nije očekivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 17:08

NAŠA PEVAČICA HITNO NAPUSTILA SRBIJU, ima važan razlog! A na GRANICI ŠOK - Ovo nije očekivala

Stanje je haotično.

Pevačica Indira Aradinović Indi progovorila je o svom odlasku u Nemačku, koji se nije slavno završio, jer su je zadesile neke komplikacije.

- Nemam ličnu zabranu, nego tako stoje stvari. Nemoguće je da se ulazi iz Srbije u Nemačku, ali se menja iz minuta u minut. Imala sam plan da rođendan provedem u Nemačkoj, ali sam sletela u Holandiju. Na kraju sam došla u Nemačku.

Lav ♥️🦁 #indymylove ♥️🌛

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on Apr 28, 2020 at 11:09am PDT

- Postoji formular koji mora da se popuni pre leta. Ulazak u Holandiju je normalan. Trebao mi je odmor van Beograda. Biću odgovorna, i ovde se nose maske.

🦁🦁♥️ #indylife🌛

A post shared by Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) on Apr 19, 2020 at 12:03pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.