NAŠ POZNATI GLUMAC POSTAO OTAC - Porodila se lepa influenserka Dženi i na svet donela dečaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 16:12

NAŠ POZNATI GLUMAC POSTAO OTAC - Porodila se lepa influenserka Dženi i na svet donela dečaka!

Sinu dali ime koje u Srbiji nije mnogo popularno!

Srpski glumac Uroš Jovčić postao je tata, pošto se njegova lepa žena Dženifer Dženi Martin porodila.

Ona je na svet donela dečaka kojem su dali ime koje nije toliko popularno i uobičajeno u Srbiji - Oliver.

- Imaš samo jedan dan i već si nam najomiljenija osoba na svetu. Dobrodošao Olivere - napisala je ponosna majka uz slike iz porodilišta.

Oliver je ime latinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porekla, nastalo od imena Olivifer, po latinskom nazivu brda u Palestini Olivier(s), izvorno iz "oliva", što znači maslina.

Podsetimo, par se upoznao tokom snimanja filma "Montevideo". Uroš je tada imao 21. godinu, a Dženi 15.

Dženi je jednom prilikom otkrila da se trudi da nauči jezik i što bolje da se prilagodi Srbiji.

- Iako sve razumem dok ga slušam, ne usuđujem se da govorim srpski, posebno ne javno. Strah me je da ne pogrešim i stalno pričam u nominativu, jer još nisam savladala padeže, koji su, kao i cela srpska gramatika, baš teški. Sa Urošem, naravno, razgovaram i na srpskom - rekla je u jednom intervjuu za Gloriju.

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

Lepa devojka iz Španije je osim u svog supruga zaljubljena i u Srbiju, a najviše joj se sviđaju priroda i ljudi.

- Iako sam godinama živela u Madridu, ne pamtim da sam videla življi grad od Beograda. On je zaista nešto posebno, što potvrđuju i moji prijatelji iz Španije koji su nam dolazili u goste. Kad stigneš u Beograd, on te nekako odmah zgrabi, teško mu je odoleti. Hrana je neverovatno ukusna, ali ipak do sada nisam probala da napravim neki od vaših specijaliteta - otkrila je ona jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.