NAŠ PEVAČ UBODEN NOŽEM U SRCE U MASOVNOJ TUČI: Lekari mu se borili za život - isplivala slika iz bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 21:41

NAŠ PEVAČ UBODEN NOŽEM U SRCE U MASOVNOJ TUČI: Lekari mu se borili za život - isplivala slika iz bolnice

Pokazao koliko je jak!

Strahinja Mrđan (27) iz Veternika, pevač i učesnik takmičenja "Zvezde Granda", pre nekoliko meseci teško je ranjen ubodom u srce u masovnoj tuči u Novom Sadu. On je tad zadobio ozbiljne povrede srca i pluća i hitno je operisan.

Sada se na Instagramu oglasio i pokazao da koliko je jak i istrajan u svojoj borbi.

Strahinja je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, dok osmeh nije skidao sa lica.

- Moj osmeh znači živ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam, moja pesnica znači jak sam, a moj pogled znači nema predaje - napisao je pevač u opisu fotografije.

- Kada sam dobio nož u srce počeo sam da zapomažem, tu je bio momak koji mi je spasio život. On je jedan od mnogih koji mi je pomogao, ali da nije bilo njega ne znam šta bi bilo. Došao je kolima po mene i hitno me prevezao u urgentni. Izgubio sam svet i sledeće čega se sećam su medicinske sestre. Puno krvi sam gubio, to me je najviše i plašilo. Rekli su mi da su me više puta reanimirali, imam neke slike koje mi se javljaju, probudio sam se, video doktore kako me seku i sećam se da sam onda opet izgubio svest. To je sve čega se sećam - ispričao je Mrđan nedavno za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.